Maisdoolhof in de media


Speelboerderij-maisdoolhof Malden is uitgeroepen tot het "Leukste uitje van Gelderland 2016"

Bedankt voor alles.

Team Speelboerderij/Maisdoolhof.


Artikel in de De Nijmegenaar van 23-april-2016


ANWB Persbericht

'Een uniek speelparadijs voor kinderen. Heerlijk buiten in de natuur spelen!
En ook nog wat leren van de vragen die in het maisdoolhof staan'

'Gezellig en ongedwongen. Zoveel vrijheid en gemoedelijkheid vind je niet op een andere plaats'

Speelboerderij en Maisdoolhof Malden "Leukste uitje van Gelderland 2016"


Den Haag, 15 maart 2016

Speelboerderij en Maisdoolhof Malden is het 'Leukste uitje van Gelderland'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Gelderland'. De heer en mevrouw Hopman van Speelboerderij en Maisdoolhof Malden ontvingen vanmiddag blij verrast de eerste prijs uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Paleis het Loo in Apeldoorn ontving de tweede prijs en het MuZIEum in Nijmegen de derde prijs.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht. Speelboerderij en Maisdoolhof Malden scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2016.

De winnaars van 2016:

1. Speelboerderij en Maisdoolhof Malden

2. Paleis Het Loo

3. MuZIEum

Voor het zesde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van het 'Leukste uitje van Nederland' en het 'Leukste provinciale uitje'. Alle uitjes die ANWB-leden genomineerd en beoordeeld hebben tijdens de verkiezing staan op het Land van de ANWB, de plek voor leuke en bijzondere uitjes in Nederland.


Op de foto van links naar rechts: Laura Meerveld en Susanne te Riet van Paleis Het Loo, de heer en mevrouw Hopman van Speelboerderij / Maisdoolhof Malden en Heleen Vermeulen van het MuZIEum

Bron: Anwb