Bedrijfsuitje Brabant en Gelderland

Op zoek naar een locatie voor een origineel en actief bedrijfsuitje in Gelderland, Noord-Brabant of Noord-Limburg? Dat kan bij Maïsdoolhof Malden, vlakbij Nijmegen! En bij ons zit je goed:

  • Voordelig: zie entree en arrangementen voor onze prijzen.
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle spelmaterialen
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Activiteiten bedrijfsuitjes

Voor een sportief bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Zie de pagina spellen en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. En om ideeën en inspiratie voor een leuk bedrijfsuitjes op te doen uiteraard. Ook creatieve mensen kunnen zich bij ons uitleven. Jong en oud kunnen zich bij ons vermaken, evenals mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. Alle ingrediënten voor  een origineel bedrijfsuitje zijn ieder geval aanwezig: we hebben voor elk wat wils.

Prijzen bedrijfsuitjes

Zie arrangementen bedrijfsuitjes voor hetgeen mogelijk is. Je kunt bij ons terecht voor een kort, goedkoop bedrijfsuitje of voor een compleet verzorgde personeelsdag. Net wat er gewenst is.

Locatie Maïsdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Op een rustige plek midden in het groen. Kortom de ideale plek voor een leuk bedrijfsuitje. En goed bereikbaar vanuit Nijmegen en vanaf de A73.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op 06-53772478 of mail ons: info@maisdoolhof.nl