Goedkope familie-uitjes

Op zoek naar een locatie voor voordelige, goedkope familie-uitjes in Gelderland, Brabant of Noord-Limburg? Dat kan bij Maïsdoolhof Malden! En wel hierom:

  • Voordelig: zie entree en arrangementen voor onze prijzen.
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle speeltoestellen.
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Jong en oud kunnen zich vermaken op onze feest boerderij. Of je nu een sportief, actief gezinsuitje zoekt of een creatieve: bij ons kan het.

Ook voor complete goedkope familiedag

Ook een complete en voordelige low budget familiedag kunnen we verzorgen. Dus compleet met eten en feest. Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten en spellen familieuitje

Voor low budget uitjes ben je bij ons aan het juiste adres. Zie de pagina spellen en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. En om ideeën en inspiratie voor een leuk familieuitje op te doen uiteraard. Alle ingrediënten voor een betaalbaar en leuk familieuitje zijn in ieder geval aanwezig!

Prijzen familieuitje

Zie arrangementen familie-uitjes voor hetgeen mogelijk is. Je kunt bij ons terecht voor een kort gezinsuitje of voor een compleet verzorgde familiedag. Het is maar net wat je wenst.

Locatie Maïsdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Dit is een rustige plek midden in het groen. Kortom de ideale plek voor een leuk uitje met familie of gezin. En goed bereikbaar vanuit Nijmegen en vanaf de A73.

Contact

Wil je meer weten Bel ons dan op 06-53772478 of mail ons: info@maisdoolhof.nl