Groepsuitjes Noord-Brabant en Gelderland

Op zoek naar een locatie voor originele en actieve groepsuitjes in Gelderland, Brabant of Noord-Limburg? Met familie, personeel, team of met de buurt bijvoorbeeld? Dat kan bij Maïsdoolhof Malden bij Nijmegen! En wel hierom:

  • Voordelig: zie entree en arrangementen voor onze prijzen.
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle spelmaterialen
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Ook voor complete groepsdag

Ook een complete groepsdag kunnen we verzorgen tegen scherpe prijzen. Dus compleet met eten enfeest. Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten groepsuitjes

Voor een sportief groepsuitjes ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan een voetbalkooi, laddergolf en een grote sjoelbak. Zie de pagina spellen en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. En om ideeën en inspiratie voor een leuk groepsuitjes op te doen uiteraard. Alle ingrediënten voor  leuke en originele groepsactiviteiten zijn in ieder geval aanwezig!

Prijzen groepsuitjes

Zie arrangementen groepsuitjes voor hetgeen mogelijk is. Je kunt bij ons terecht voor een kort groepsuitje of voor een compleet verzorgde groepsdag. Net wat er gewenst is.

Locatie Maïsdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Dit is een rustige plek midden in het groen. Kortom de ideale plek voor een leuk uitje met een groep medewerkers of afdeling. En goed bereikbaar vanuit Nijmegen en vanaf de A73.

Contact

Wil je meer weten? Bel ons dan op 06-53772478 of mail ons: info@maisdoolhof.nl