Kinderfeestje 12 jaar

Wanneer je een leuk kinderfeestje voor kinderen van 12 jaar wilt organiseren zit je bij ons goed. Zeker als je uit Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer, Groesbeek of Gennep komt. Aangezien we in Malden zitten. Of het nu om een verjaardagsfeestje gaat of om een ander kinderfeestje. En wel om de volgende redenen:

  • Voordelig: zie entree en kinderfeestje arrangementen voor onze prijzen
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle speeltoestellen.
  • Gratis parkeren
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Kinderfeestje jongen 12 jaar

Voor een actief en stoer kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een skelterbaan, voetbalkooi en dartbal. Zie de pagina spellen en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. Alle ingrediënten voor leuke kinderfeestjes zijn kortom aanwezig!

Kinderfeestje meisje 12 jaar

Ook meiden van 12 jaar kunnen prima bij ons terecht voor een leuk kinderfeest. Zo hebben we een dierenweide, pony’s met skelter en kleine pony’s.

Ideeën kinderfeestje

Bij ons kun je genoeg inspiratie en ideeën opdoen voor een kinderfeestje, zoals te zien bij het spellenoverzicht. Of het nu om een sportief, stoer of origineel kinderfeestje gaat.

Prijzen kinderfeestje

De kosten zijn maar 5,- euro p.p. Bovendien krijgt en de jarige krijgt een origineel kadootje als het een verjaardagsfeestje is.. Het is ook mogelijk te zandschilderen. De extra kosten hiervan zijn 1,50 euro p.p. Wil je ook nog frites of snacks kijk dan naar arrangement 1.

Contact

Wil je meer weten? Bel ons dan op 06 51 07 33 46 of mail ons: info@maisdoolhof.nl