Kinderfeestje Nijmegen e.o.

Wil je (zelf) een kinderfeestje in Nijmegen organiseren: bij ons op de kinderfeest boerderij kun je uitstekend terecht. We zitten namelijk aan de rand van Nijmegen, midden in het groen en op een rustige plek. Verder zit je bij ons goed om de volgende redenen:

  • Voordelig: zie entree en kinderfeestje arrangementen voor onze prijzen
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle speeltoestellen.
  • Gratis parkeren
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Activiteiten kinderfeestje Nijmegen

Voor een actief en stoer kinderfeestje in de buurt van Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons beroemde maïsdoolhof hebben we vele andere activiteiten zoals o.a. een voetbalkooi, pony’s en een skelterbaan  Zie de pagina kinderfeesten spelletjes en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. Alle ingrediënten voor leuke kinderfeestjes zijn kortom aanwezig!

Prijzen kinderfeestje Nijmegen

De kosten zijn maar 5,- euro p.p. Bovendien krijgt en de jarige krijgt een origineel cadeautje als het een verjaardagsfeestje is.. Het is ook mogelijk te zandschilderen. De extra kosten hiervan zijn 1,50 euro p.p. Wil je ook nog frites of snacks kijk dan naar arrangement 1.

Locatie kinderfeestje Maïsdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Dit is een rustige plek midden in het groen en een echte kinderfeest boerderij. Kortom de ideale plek voor een kinderfeest in Nijmegen e.o. En uiteraard goed en snel bereikbaar.

Contact

Wil je meer weten over een kinderfeestje geven bij ons? Bel ons dan op 06 51 07 33 46 of mail ons: info@maisdoolhof.nl