(Kinder)feestjes

Voor de gezelligste tijd in de buitenlucht

Wil je (zelf) een kinderfeestje organiseren: bij ons kun je uitstekend terecht. Zeker als je uit Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer, Groesbeek, Gennep, Arnhem, Bemmel, Heteren of Tiel komt. Als je een gezellig kinderfeestje wilt organiseren, is het Maisdoolhof Malden een perfecte locatie. Lekker in de buitenlucht en je mag gebruik maken van alle speeltoestellen…

Of het nu om een verjaardagsfeestje gaat of om een ander kinderfeestje, bij ons zit je goed. En wel om de volgende redenen:

  • Voordelig: zie entree/abonnementen en  kinderfeestje arrangementen voor onze prijzen
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle speeltoestellen.
  • Gratis parkeren
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Activiteiten kinderfeestje

Voor een actief en stoer kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres. Denk o.a. aan luchtkussen, een voetbalkooi en natuurlijk ons beroemde maisdoolhof. Ook is het bij ons mogelijk om te LaserQuesten tijdens kinderfeestjes. Zie de pagina kinderfeesten spelletjes en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. Alle ingrediënten voor leuke kinderfeestjes zijn kortom aanwezig!

Prijzen kinderfeestje

Het is ook mogelijk te zandschilderen. De extra kosten hiervan zijn €4,00 p.p. De extra kosten voor LaserQuesten zijn €5,00 per persoon. Wil je ook nog frites of snacks en onbeperkt ranja? kijk dan naar het kinderfeestje arrangement bij arrangementen.

Locatie kinderfeestje Maisdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Dit is een rustige plek midden in het groen en een echte kinderfeest boerderij. Kortom de ideale plek voor een feest. Vanuit Nijmegen zijn we goed bereikbaar, evenals vanaf de A73.

Neem vandaag nog contact op

Contact