Soorten kinderfeestjes

Bij Maïsdoolhof Malden kun je voor alle soorten kinderfeestjes terecht. Er is voor ieder kind wat wils. Of je nu een stoer, sportief, creatief of cool kinderfeest wilt: het kan bij ons. Zeker als je uit Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer, Groesbeek of Gennep komt. Onze kinderfeest boerderij zit namelijk in het buitengebied van Malden. Of het nu om een verjaardagsfeestje gaat of om een ander kinderfeestje. En wel om de volgende redenen:

  • Voordelig: zie entree en kinderfeestje arrangementen voor onze prijzen
  • Hapje en drankje zelf meenemen geen probleem
  • Je mag gebruik maken van alle speeltoestellen.
  • Gratis parkeren
  • Winnaar ANWB leukste uitje van Gelderland 2016

Actieve kinderfeestjes

Voor actieve, sportieve en stoere kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres. Denk o.a. aan dartbal, traptractors en een heuse skelterbaan. Zie de pagina kinderfeesten spelletjes en activiteiten voor een compleet overzicht van alles wat er bij ons te doen is. Alle ingrediënten voor leuke kinderfeestjes zijn in ieder geval aanwezig!

Creatieve kinderfeestjes

Ook voor creatieve kinderfeestjes kun je prima bij ons terecht. Bij ons kun je bijvoorbeeld namelijk zandschilderen.

Prijzen kinderfeestje

De kosten zijn maar 5,- euro p.p. Bovendien krijgt en de jarige krijgt een origineel kadootje als het een verjaardagsfeestje is. De extra kosten voor zandschilderen zijn 1,50 euro p.p. Wil je ook nog frites of snacks kijk dan naar arrangement 1.

Locatie kinderfeestje Maïsdoolhof Malden

Maïsdoolhof Malden is gelegen aan de Westerkanaaldijk 7 te Malden. Dit is een rustige plek midden in het groen en een echte kinderfeest boerderij. Kortom de ideale plek voor unieke en originele kinderfeestjes! Vanuit Nijmegen zijn we goed bereikbaar, evenals vanaf de A73.

Contact

Wil je meer weten over een kinderfeestje geven bij ons? Bel ons dan op 06 51 07 33 46 of mail ons: info@maisdoolhof.nl