Richtlijnen COVID-19

Speelboerderij - Maisdoolhof 2021

Vanaf woensdag 19 mei is Speelboerderij Maisdoolhof Malden weer geopend. Bij Speelboerderij Maisdoolhof Malden volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Wij hanteren de onderstaande richtlijnen voor iedereen die onze speelboerderij bezoekt:


1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens.

Op onze speelboerderij hebben wij voldoende ruimte om te zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Wel laten we hierdoor een maximaal aantal gasten toe. Het is vooralsnog niet nodig om vooraf te reserveren.

 

2. Speeltoestellen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar

De speeltoestellen op onze speelboerderij zijn alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Toezicht vanaf de kant is toegestaan door één begeleider. De begeleiders die toezicht houden, moeten 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Onze blokjeshal blijft voorlopig gesloten.

 

3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen

    We plaatsen centrale desinfectiepunten en maken contactpunten, zoals deurklinken, extra vaak schoon. Onze toiletvoorziening is geopend en deze wordt continu gereinigd. Conform de 1,5 meter richtlijnen kan er maximaal 1 volwassene en 1 kind tegelijkertijd gebruik maken van het toilet. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 4.Volg onze richtlijnen

    Veilig uit, dat doen we samen. Daarom vertellen we duidelijk hoe gasten op een veilige manier samen uit kunnen. Alle informatie is te vinden op onze website en borden op onze speelboerderij. Ook onze medewerkers helpen hierbij.

 

Neem vandaag nog contact op

Contact